OK Keittiöt

Laajensimme toimintaamme vuonna 2016 kiintokalusteiden valmistuksella. Oma kaluste- ja ovitehdas sekä omien työntekijöidemme pyörittämä asennus – ja remontointipalvelu tekevät kaikesta toiminnastamme joustavaa ja luotettavaa. OK Keittiöt on ainoa osoite, jonka tarvitse keittiöremonttia suunnitellessasi.

 

Myymälämme sijaitsee Raisiossa Myllyä vastapäätä osoitteessa Allastie 8 A, aivan ohikulkutien tuntumassa. Talvella 2018 muutimme uusiin, meitä varten suunniteltuihin tiloihin.

 

100 neliön myyntinäyttelymme tarjoaa jokaiselle jotakin. Esillä on useita malliryhmiä, joissa pääsee tutustumaan nykypäivän keittiömateriaaleihin ja käyttömukavuuksiin. Myös kylpy- ja kodinhoitohuoneen kalusteet mekanismeineen ovat hyvin edustettuina. Tule tutustumaan.

 

Tuotantopuolella olemme panostaneet moderneihin levyntyöstölaitteisiin. Kalusterungot ja -ovet valmistamme Virttaan tehtaallamme. Historiamme kalusteovipuolella ulottuu yli 30 vuoden päähän. Oman ovitehtaan ansiosta voimme myös maalata vanhoja kalusteovia. Maalaamme myös väliovia ja muita puutuotteita ja -kalusteita.

 

Päätuotteemme on keittiö, mutta löydät meiltä kiintokalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet kaikkiin kotisi tiloihin. Hintatasomme on kilpailukykyinen, joten lupaamme laskea aina järkevän hinnan tarpeitasi vastaavalle kokonaisuudelle. Omat puuseppämme toteuttavat Virttaalla mittatilauksesta myös erikoiskalusteratkaisuja, lipastoja ym. Pyydä rohkeasti tarjous. Rungot toimitamme aina valmiiksi koottuina.

 

Remontti ajatuksena voi tuntua uuvuttavalta, mutta taitavat kalustesuunnittelijamme auttavat suunnittelemaan toimivan lopputuloksen ja valikoimaan vaihtoehdoista sinulle sopivat ratkaisut. Toimita meille vain suuntaa antavat mitat kalustettavasta kohteesta tai kutsu meidät mittaamaan tilat, jos tunnet olosi epävarmaksi. Keskitymme yksilöllisiin kalustesuunnitelmiin ja sinua palveleviin ratkaisuihin. Halutessasi voit jättää koko remontin huoleksemme, sillä taitavat asentajamme osaavat asennustöiden lisäksi remonttityöt.

 

Tervetuloa edullisille ja luotettaville kaupoille Raisioon osoitteeseen Allastie 8 A!

Copyright OK Keittiöt  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet